Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!

Wat kosten pasfoto’s?

Veel fotografen vragen verschillende prijzen voor het maken van pasfoto’s. De kosten kunnen variëren afhankelijk van de fotograaf en de locatie. In dit artikel zullen we een aantal gemiddelde prijzen bespreken en ook een specifieke fotograaf uitlichten die aantrekkelijke tarieven hanteert.

Wij berekenen echt de laagste prijs iedereen tot en met 16 jaar slechts 5 euro en iedereen ouder dan 16 jaar slecht 10 euro voor 8 pasfoto’s.

Gemiddeld vragen fotografen voor 4 pasfoto’s tussen de €12,50 en €17,50. Voor extra pasfoto’s rekenen ze vaak €2,50 per set van 2 extra foto’s. Het is belangrijk om te weten dat sommige fotografen geen pasfoto’s maken van kinderen onder de 5 jaar of hiervoor extra kosten in rekening brengen.

Echter, Fotograaf hvdh uit Oudenbosch en Roosendaal biedt aantrekkelijke tarieven voor pasfoto’s aan. Voor iedereen onder de 17 jaar vraagt deze fotograaf slechts €5 voor 8 pasfoto’s. Voor personen ouder dan 16 jaar geldt een prijs van €10 voor 8 pasfoto’s.

Deze tarieven zijn zeer redelijk in vergelijking met de gemiddelde prijzen die andere fotografen hanteren. Fotograaf hvdh heeft ervoor gekozen om de kosten laag te houden en zo toegankelijkheid te bieden aan iedereen die pasfoto’s nodig heeft.

Gemiddelde fotografen

Prijs voor 4 pasfoto’s
Extra kosten voor kinderen onder de 5 jaar

€12,50-€17,50

Variabel – sommigen maken geen foto’s of rekenen extra kosten

Fotograaf hvdh (Oudenbosch & Roosendaal)
Slechts €5 (voor iedereen onder de 17 jaar)
Geen extra kosten

Het is belangrijk om te vermelden dat het maken van pasfoto’s bij een professionele fotograaf voordelen heeft ten opzichte van het zelf maken of laten maken bij een niet-gespecialiseerde winkel. Een professionele fotograaf beschikt over de juiste apparatuur en expertise om ervoor te zorgen dat de foto voldoet aan alle officiële richtlijnen en eisen.

Bovendien kan een professionele fotograaf ervoor zorgen dat de belichting, achtergrond en compositie van de foto perfect zijn, waardoor het eindresultaat veel beter zal zijn dan wanneer je zelf een foto maakt. Dit is vooral belangrijk als je de pasfoto’s nodig hebt voor officiële documenten zoals een paspoort of rijbewijs.

Al met al kunnen de kosten voor pasfoto’s variëren afhankelijk van de fotograaf en locatie. Het is altijd verstandig om rond te kijken en verschillende prijzen te vergelijken voordat je besluit waar je jouw pasfoto’s laat maken. Fotograaf hvdh uit Oudenbosch en Roosendaal biedt echter zeer aantrekkelijke tarieven aan, waardoor dit zeker een goede keuze kan zijn als je op zoek bent naar betaalbare pasfoto’s.

RDW locatie wijzer
Google review maken
Eisen pasfoto rijksoverheid
Onze locaties, afspraak maken, rijbewijs.