Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!

Rijbewijs foto + verlengen

Je kunt bij ons ook je rijbewijs verlengen/categorie beschrijvingen!
Scheelt je weer een ritje naar het gemeentehuis. Vergelijkbaar met spoed aanvraag maar zonder de vele extra kosten.

1. Wij maken een foto,

2. uploaden deze met uw handtekening naar de RDW.

3. U logt in bij www.rdw.nl/rijbewijsverlengen

4. rekent de verlenging of bijschrijving af.

5. 2 werkdagen later kunt u het rijbewijs ophalen bij de gemeente.

Wat is bijschrijving?
Als u al een rijbewijs heeft, tractor, scooter auto of een andere en u haalt een andere categorie erbij, Dus u heeft een scooter rijbewijs en u slaagt voor uw auto rijbewijs dan kunt u twee werkdagen later al rijden met uw nieuwe rijbewijs. Sneller gaat niet.

U ontvangt bericht van de RDW met instructies en kunt u het rijbewijs afrekenen, meestal na 2 werkdagen kunt u het rijbewijs afhalen bij gemeentehuis.

RDW locatie wijzer
Google review maken
Eisen pasfoto rijksoverheid
Onze locaties, afspraak maken, rijbewijs.

Waarom je rijbewijs verlengen bij fotograaf?

Als het tijd is om je rijbewijs te verlengen, denk je misschien dat je naar het gemeentehuis moet gaan. Maar wist je dat je ook terecht kunt bij een professionele fotograaf? In dit artikel zullen we de voordelen bespreken van het verlengen van je rijbewijs bij een fotograaf en waarom het handig kan zijn om ook extra categorieën op je rijbewijs te laten bijschrijven.

1. Rijbewijs verlengen bij de fotograaf

Het verlengen van je rijbewijs kan soms een gedoe zijn, vooral als je lange wachtrijen en bureaucratie wilt vermijden. Een goed alternatief is om naar een professionele fotograaf te gaan die ook officieel erkend is om pasfoto’s te maken voor identiteitsdocumenten zoals een rijbewijs.

Een professionele fotograaf zal ervoor zorgen dat jouw pasfoto aan alle wettelijke eisen voldoet, zoals de juiste afmetingen, achtergrondkleur en belichting. Hierdoor hoef jij niet zelf te experimenteren met een pasfotohokje of onhandige selfies te maken die mogelijk niet aan de eisen voldoen.

Bovendien heeft een fotograaf vaak meer ervaring in het maken van goede portretfoto’s, waardoor je er op je best uitziet op je nieuwe rijbewijs. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld veel gebruik maakt van je rijbewijs als identiteitsbewijs.

2. Categorieën laten bijschrijven op je rijbewijs

Naast het verlengen van je rijbewijs, is het ook mogelijk om extra categorieën te laten bijschrijven op je rijbewijs. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld een motorrijder bent en ook met een auto wilt kunnen rijden zonder aparte documenten bij je te hebben.

Het voordeel van het laten bijschrijven van extra categorieën is dat je slechts één identiteitsdocument nodig hebt om verschillende voertuigen te kunnen besturen. Dit kan handig zijn in situaties waarin je snel moet schakelen tussen verschillende voertuigen, zoals in noodsituaties of wanneer je meerdere soorten transport gebruikt voor werk.

Bij het laten bijschrijven van extra categorieën zal de fotograaf ervoor zorgen dat de juiste codes en informatie correct worden toegevoegd aan jouw rijbewijs. Hierdoor hoef jij niet zelf naar het gemeentehuis te gaan en kun jij tijd besparen.

Conclusie

Als het tijd is om je rijbewijs te verlengen, overweeg dan om naar een professionele fotograaf te gaan. Je zult profiteren van hun expertise en ervaring in het maken van pasfoto’s die voldoen aan alle wettelijke eisen. Bovendien kun je ook extra categorieën op je rijbewijs laten bijschrijven, waardoor je met slechts één identiteitsdocument verschillende voertuigen kunt besturen.

Door gebruik te maken van de diensten van een fotograaf voor het verlengen en uitbreiden van je rijbewijs, bespaar je tijd en moeite die gepaard gaan met een bezoek aan het gemeentehuis. Dus waarom zou je niet kiezen voor gemak en een professioneel resultaat?

De kosten voor het rijbewijs verlengen bedragen €12,50 (exclusief de kosten voor het rijbewijs zelf)