Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!

Pasfoto laten maken

Krijg hier alle informatie die je nodig hebt om een pasfoto bij ons te laten maken!

Afspraak maken klik hier

U kunt bij ons pasfoto’s laten maken voor rijbewijs, paspoort en id kaart.
In Oudenbosch ook de mogelijkheid om een paar officiele en ene paar leuke foto’s te maken, dus 4 officieel en 4 met een glimlach, 4 met bril 4 zonder bril etc

iedereen van 2-16 altijd een gratis 10-15 lachfoto

Waarom zou je een pasfoto laten maken bij een fotograaf en niet in een fotohokje of bij een boekenwinkel of drogist?

Een goede pasfoto is van groot belang, vooral wanneer je deze nodig hebt voor officiële documenten zoals een identiteitskaart of paspoort.

Hoewel het verleidelijk kan zijn om snel even naar een fotohokje te gaan, of zelf een foto  maken. 

Naar  de plaatselijke boekenwinkel of drogist.
Er zijn er verschillende redenen waarom het beter is om je pasfoto door een professionele fotograaf te laten maken.

1. Een vakfotograaf weet meer van foto's en moeilijke omstandigheden

Een vakfotograaf heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van fotografie. Ze begrijpen de technische aspecten van het maken van goede foto’s, zelfs onder moeilijke omstandigheden. Bijvoorbeeld, als je graag je bril op wilt houden op de pasfoto, kan de fotograaf hier rekening mee houden en er toch voor zorgen dat de foto aan alle eisen voldoet.

Neem bijvoorbeeld fotograaf HvdH, die gespecialiseerd is in het maken van pasfoto’s met bril. Hij begrijpt hoe hij rekening moet houden met reflecties en schaduwen .  Een foto met een bril op of kleine glimlach bij verlengen rijbewijs is mogelijk.

2. Een vakfotograaf neemt vaak meer tijd voor zijn klanten

Een pasfoto maken kan soms een zenuwslopende ervaring zijn. Het is belangrijk dat je ontspannen en op je gemak bent, zodat je natuurlijk kunt poseren. Een professionele fotograaf begrijpt dit en zal daarom  tijd nemen en ervoorzorgen je je comfortabel voelt tijdens de fotosessie.

Bijvoorbeeld, fotograaf HvdH stelt zijn klanten altijd op hun gemak door een vriendelijke en ontspannen sfeer te creëren . Hij neemt de tijd om met je te praten, instructies te geven en eventuele vragen te beantwoorden.  Hierna begint met het maken van de pasfoto’s. Dit zorgt ervoor dat jij er zo goed mogelijk uitziet op de foto’s.

3. Medewerkers van drogisten of boekenwinkels hebben minder feeling met fotografie

Hoewel medewerkers van drogisten of boekenwinkels wellicht weten hoe ze een camera moeten bedienen.
Ze missen vaak de kennis en passie voor fotografie die een professionele fotograaf heeft. Ze kunnen technisch gezien weliswaar een pasfoto maken. Ze hebben vaak niet dezelfde expertise als een vakfotograaf om ervoor te zorgen dat de foto aan alle eisen voldoet.

Een vakfotograaf zoals HvdH heeft jarenlange ervaring en kan je adviseren over de beste compositie, belichting en houding. Hij zorgt ervoor dat je pasfoto perfect is. Ze begrijpen de richtlijnen van officiële instanties en kunnen ervoor zorgen dat jouw pasfoto aan alle vereisten voldoet.

Conclusie

Hoewel het verleidelijk kan zijn om snel even naar een fotohokje te gaan of zelf een foto te maken bij een boekenwinkel of drogist, is het beter om je pasfoto door een professionele fotograaf te laten maken. Een vakfotograaf heeft meer kennis en ervaring op het gebied van fotografie, neemt vaak meer tijd voor zijn klanten en zorgt ervoor dat jouw pasfoto aan alle eisen voldoet.

Kies daarom voor kwaliteit en laat je pasfoto maken door een vakfotograaf zoals HvdH. Zo weet je zeker dat je er goed uitziet op al je officiële documenten!

RDW locatie wijzer

Google review maken

Eisen pasfoto rijksoverheid

Onze locaties, afspraak maken, rijbewijs.