Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!

Fotograaf HVDH uit Oudenbosch heeft besloten de strijd aan te gaan met het fotohokje van de gemeente. Dit fotohokje, dat ontworpen is om de inwoners van Oudenbosch een snelle en gemakkelijke manier te bieden om pasfoto’s te maken, is volgens HVDH niet in staat om de kwaliteit en professionaliteit te leveren die van een echte fotograaf verwacht mag worden.

HVDH benadrukt dat de techniek en ervaring die nodig zijn voor het maken van hoogwaardige pasfoto’s niet te vergelijken zijn met de snelle snapshots die het fotohokje biedt. Bovendien is de uitstraling en persoonlijke benadering van een professionele fotograaf essentieel voor een goede pasfoto, vooral in situaties waar een perfecte weergave van het eigen zelfbeeld van belang is, zoals voor officiële documenten.

De fotograaf heeft daarom een campagne gestart om bewustzijn te creëren over de voordelen van het kiezen voor een lokale fotograaf in plaats van een geautomatiseerd systeem. HVDH roept inwoners op om de waarde van persoonlijke service en kwaliteit te waarderen en te kiezen voor vakmanschap dat niet alleen de scherpte van de afbeelding, maar ook de emotie en persoonlijkheid van de beleving vangt.

Met deze actie hoopt HVDH niet alleen zijn eigen bedrijf te ondersteunen, maar ook een breder gesprek te starten over de rol van lokale ondernemers in het aanbieden van kwaliteitsdiensten in een steeds meer geautomatiseerde wereld. De strijd is niet enkel tegen het fotohokje, maar ook voor de erkenning van het vak van de fotograaf als een waardevolle, creatieve en professionele dienst.